4. diena Barona takā sākās ļoti saulaina.

Pavadītā nakts kopā ar vietējiem spokiem bija acīmredzami devusi rezultātu un dalībnieki ar jaunu enerģijas devu cēlās no rīta. Iespējams, protams, ka arī akmens, kurš atradās Tanīsa kalna pakājē un ap kuru mēs bijām uzcēluši savas teltis deva savu ieguldījumu mūsu optimizācijā. Runā, kas šis akmens sevī slēpj milzīgu seksuālās enerģijas devu un visi, kuri uz tā apsēžas tiek uzlādēti ilgam laikam….varbūt, ka tā nav taisnība, bet rezultāts ir un tas šobrīd ir pats galvenais.
Šodien mēs uzliekam uz mikrobusa jumta arī savu aparatūru un mūzikas pavadījumā dodamies ceļā.
Raunas Staburags….. Savvaļas zirgi….. vējš un vaboles matos….visi smaida…smaržo vīgriezes un amoliņš…..galvās nav nevienas domas – tikai ceļš, garām slīdošas pļavas, prieks un neliels nogurums.
Bērzkrogā pusdienojam.
Šodiena visiem takas dalībniekiem ir eņģeļu diena. Tas nozīmē, ka katram ir savs aprūpējamais objekts, kurš jau tika izlozēts iepriekšējā vakarā. Bet šis aprūpējamais nezina, kurš ir viņa eņģelis. Bērzkrogā tiek pirkti saldējumi, burkānu sulas un atstāti piķu pušķīši un zīmītes uz riteņiem ar jaukiem vēlējumiem. Ir jauki būt par eņģeli un nevienam par to neteikt :)
Taurenē mūs sagaida pagasta un jaunā novada vadība. Mēs pilsētai dāvinām 7 kociņus. Šogad mēs esam papildinājuši savu stādīšanas tradīcijas un bez koku apdziedāšanas , lai labi aug, izpildām arī koku auglības deju. Tās būtība, lai koks dotu labu ražu. Ļoti ceram, ka nākamgad sarkanlapu ozoli Taurene dos persiku ražu, jo tieši šos augļus vēlējās savos kokos redzēt pagasta iedzīvotāji. Mēs arī ceram, ka šī deja būs gana efektīga, lai tas piepildītos.
Iepērkamies Taurenes veikalā vakariņām un atkal sargeņģeli ir pastrādājuši -katram uz bagāžnieka nevienam nemanot uzradušies saldējumi.
Inešos nakšņojam skaistā kempingā pašā Ineša ezera krastā. Ir iekurināta pirts.
Diena ir galā. Spēki ir galā un mēs jūtamies lieliski.

3 Comments to “4. diena Barona takā sākās ļoti saulaina.”

  1. By Aigars, 2009. gada 15. jūlijs @ 10.58

    Oho!?, Taurene ir pilsēta ?! Tad jau jaunākā Latvij;a…,re kādi vēlēšanu jociņi.

  2. By Ivars, 2010. gada 6. augusts @ 22.32

    Jā Taurene pilseeta,tikkai maziņa.

  3. By filmy obyczajowe 2011 chomikuj, 2013. gada 26. aprīlis @ 19.50

    I definitely wanted to send a simple message in order to thank you for all of the unique concepts you are posting at this site. My considerable internet look up has now been compensated with awesome ideas to share with my best friends. I ‘d point out that most of us website visitors actually are rather lucky to live in a superb site with many special professionals with great tactics. I feel extremely lucky to have come across your website page and look forward to plenty of more thrilling times reading here. Thanks once again for all the details.

RSS barotne šī raksta komentāriem. TrackBack URI

Pievieno komentāru